Effektiv spuling af gylle

Effektiv spuling af gylle.

Vesthimmerlands Kloakservice udfører efiktiv spuling af gylle i Nørager, Hobro, Himmerland, Aalestrup, Aars, Farsø, Mariager, Rebil, Løgstør, Fjerritslev, Brovst og Nibe.Gyllespuler

Vore slamsuger spuler og renser efiktiv gyllekanaler og gyllerør på blandt andet svineproduktioner, kvægejendomme og minkfarm.

Vi er opmærksom på de eventuelle smittefarer der kan være tilstæde i forbindelse gyllespuling. Vi holder os grundig orinteret omkring smittefarer og tilrettelægger vore kørsel på en sådan måde. At vi ikke udgør en riciko som smittebærere.

Vsthimmerlands Kloakservice har det nyeste udstyr indenfor spuling af gyllekanaler og rør. Og med special bygget gyllerører og højtryksspuler. Er vi i stand til at rense gyllekanaler og gyllerør for halm og sand så gyllen igen kan løbe selv.

På store kvægejndomme hvor der er ofte er store områder med spalter hvor stillestående gylle  og sand kan bundfælde og sætte sig. Kan vi med vore hydraulikske gyllerører der er monteret på en minigraver på gummibånd. nemt hurtig og effiktiv få gyllen rørt op så den kan flyde igen. Under selve omrøringen tilføre vi vand fra slamsugerens højtrykspumpe. Der med den rette dossering får gyllen til at vende sig i kanalen eller røret så den selv kan flyde ud i fortanken til gyllebeholderen.Gyllespuling

 

Få et tilbud på spuling af gylle på din ejendom. ring på 22232464

du kan også skrive til os på dette link Kontakt