Kloakrensning Aars

Kloakrensning Aars.

Ring Direkte til vore slamsuger

Vesthimmerlands Kloakservice har daglig en slamsuger i Aars. Her løser vore slamsuger opgaver som. Kloakrensning Aars stoppet toilet, tømning af septiktank, stoppet køkkenvask, stoppet afløb. Vore slamsuger er også en højtryk spuler der anvendes til at fjerne bla. sand, slam, sten og endog rødder som gør at kloakledningerne er til stoppede. Vore slamsuger er også god til oprensning i forbindelse med renovering af koloakker. Vore slamsuger suger og spuler også kloakker i Hornum, Gatten, Blærre, Haubro, Gislum, Østrup, Binderup, Thisted, Haverslev, Sønderup og Suldrup, Nørager,

Kloakrensning AarsVesthimmerlands Kloakservice har også deltaget som bredskab i forbindelse med golftuneringen Made in Denmark. Her skulle vi under tuneringen være i bredskab med vore slamsugere. Så vi hurtig kunne være i Gatten for at rense og spule kloakker.

Hos Vesthimmerlands Kloakservice har vore medarbejderne stor erfaring på området, og vi sætter en ære i at det færdige resultat er optimalt, og vi er specialister i slamsugning og kloakrensning.

Klik eventuelt her på følgende link for at komme til vore Kontakt

Du kan også læse mere om kloakresning her på https://jammerbugt-kloakservice.dk/