Kloakservice

Kloakservice

Er der problemer med din kloak, har du med stor sandsynlighed brug for kloakservice, og hos Vesthimmerlands Kloakservice er vi eksperter i alt, der har med kloakker og kloakservice at gøre.

Vi har stor erfaring fra både haveforeninger, kolonihavehuse og helt almindelige villaer, men vi udføre også slamsugerarbejde for industri og landbrug herunder gyllespuling m.m.

Du kan ring direkte til vore slamsuger på 22232464

Kloakspuling

Kloakspuling er en af vores kerneopgaver inden for kloakservice, og du kan få brug for det, hvis du har et stoppet toilet, afløb eller vask. I mange tilfælde vil du dog selv kunne afhjælpe problemet ved at skylle afløbet godt igennem med kogende vand.

Det er meget vigtigt, at du ikke bruger kaustisk soda, hvis dit afløb er stoppet. Produktet er nemlig så effektivt, at du risikerer at stå tilbage med et afløb, der er ætset i stykker. Og så bliver det pludselig meget dyrere, end hvis du bare i første omgang havde bestilt en kloakspuling

Kloakproblemer findes i mange forskellige typer kloakker, men du skal være særlig opmærksom, hvis du har en septiktank. De færreste ved, at en septiktank skal tømmes minimum en gang om året under særlige omstændigheder endda endnu oftere. Vi hjælper dig med at finde ud af, hvor stort dit behov for denne type kloakservice er.

Enkelte vil opleve, at der kan opstå problemer med deres regnvandsbrønd. Det danske vejr gør, at store mængder blade, sand og jord kan finde vej til brønden. Men hvorfor er det nu et problem? Regnvandet forsvinder jo af sig selv, når det stopper med at regne, eller når vandet er sivet ned i jorden. Det er også rigtigt.

Problemet er, at en regnvandsbrønd oftest ligger helt op ad huset. Så hvis vandet ikke kan komme væk, risikerer du i værste fald, at vandet trænger ind i husets fundament, hvilket kan medføre alvorlige skader på huset. At bruge penge på at forebygge problemerne med kloakservice kan være givet rigtig godt ud i det lange løb.

Behovet for kloakservice er ofte akut, og derfor er det vigtigt at vælge en lokal slamsuger til at løse problemet. Vi kan med vores centrale beliggenhed i Vesthimmerland tilbyde kloakservice i hele Vesthimmerland inden for ganske kort tid, oftest inden for et par timer.

Det er også grunden til, at vores faste kunder på kloakservice er spredt over hele Vesthimmerlands området. Vi sætter nemlig en ære i at rykke hurtigt ud, og står du med et stoppet toilet så ved du, hvor meget det betyder.

Som oftest kan vi endda løse problemerne inden for samme dag, som problemet måtte opstå. Uanset hvad, så står vi klar til at hjælpe dig, når du af den ene eller den anden grund har brug for kloakservice.

Du kan også eventuelt læse mere om kloak spuling her på www.kloak-aalborg.dk

Oudrup Stenleje ApS

Vesthimmerlands Kloakservice samarbejder med en række samarbejdspartner herunder Oudrup Stenleje som er rigtig gode til at renovere og reparere kloaker og du kan her på følgende link læse mere om kloak og septiktank.

Har I brug for vores service?

Kontakt os i dag og hør nærmere hvad vi kan gør for jer.