TV-inspektion

TV-inspektion

TV inspektion af kloak

Få overblik over dine afløbs installationer på ingen tid med en TV inspektion fra Vesthimmerlands Kloakservice.

Her kan du lynhurtigt lokalisere hvor der er opstået et problem i dit kloaksystemet. Det kan være et rørbrud i et kloakrør. Der ved hjælp af en TV inspektion bliver lokaliseret på meget hurtig vis. Og en TV inspektion er en grundig og effektiv metode, når der skal findes problemer i kloakken.

For TV-inspektion Ring direkte til vore tv-inspektør på telefon 22232464

Med markedets førende udstyr tilbyder Vesthimmerlands Kloakservice. En gennemgang af din kloaker

Med en TV-inspektion får du oversigt over din kloakker og kloakkens beskaffenhed, Vesthimmerlands Kloakservice kan så i samarbejde med dig som kunde finde de helt rigtige løsninger og dermed give dig som kunden et godt indblik på hvor længe dine kloakker holder, og samtidig komme større reparationer på dine kloakker i forkøbet, inden de bliver alvorlige. Derved har du mulighed for at undgå store ekstra udgifter til kloakrenoveringer.

En gennemgang af kloakker kan anbefales til alle både private og erhvervskunder

TV-inspektion kommer ikke kun ejeren af ejendommen til gode, den kan samtidig også give ejerens forsikringsselskab, samt eventuelle skadedyrsbekæmper, håndværker og ikke mindst miljømyndighederne vigtige informationer ud fra TV-inspektion.

Vesthimmerlands Kloakservice bruger det nyeste kloak TV-inspektionsudstyr når vi gennemgår din kloaker, Vesthimmerlands Kloakservice hjælper dig med at finde eventuelle defekter i din kloak, vi anbefaler også en TV Inspektion af kloakken inden du eventuelt får monterer en rottespærre i kloakken.

Oudrup Stenleje ApS

Vesthimmerlands Kloakservice samarbejder med en række samarbejdspartner herunder Oudrup Stenleje som er rigtig gode til at renovere og reparere kloaker og du kan her på følgende link læse mere om kloak og septiktank.

Har I brug for vores service?

Kontakt os i dag og hør nærmere hvad vi kan gør for jer.